Laatste nieuwtjes

zig zag

Lees het hier!

école-line-3
Hoe moet je oefenen op Kabas?

Hoe moet je oefenen op Kabas?

Jullie hebben allemaal de login gegevens gekregen voor het platform Kabas, waarop jullie het lezen ook thuis op een leuke manier kunnen oefenen. Maar hoe moet dat nu juist alweer?In de klas hebben we het al eens samen bekeken op de computer, maar in dit filmpje wordt alles nog eens haarfijn uitgelegd!

Zavo Basis speelt op safe!

Zavo Basis speelt op safe!

Sinds enkele dagen is het mogelijk om online de vaccinatiegraad van ziekenhuizen, woonzorgcentra, etc te bekijken. En ja hoor, ook van scholen. Wie onze school opzoekt, zal zien dat op Zavo Basis ALLE personeel gevaccineerd is!Samen maken wij school op een veilige manier!

Dit is de ouderraad van Zavo Basis!

Dit is de ouderraad van Zavo Basis!

Hoe kunnen we de ouderraad van Zavo Basisschool beter en makkelijker voorstellen dan met een korte video? Zo weten jullie wat ze doen, waarom, hoe, … en ook hoe je zelf kan helpen.De activiteiten voor dit schooljaar, die eindelijk weer mogen (!), worden ook netjes op een rijtje gezet!

Welkom in onze school!

Welkom in onze school!

Jammer genoeg konden we dit jaar alweer geen feestelijke opendeurdag organiseren zoals we vroeger elk jaar deden… Enkel de nieuwe kapoenen konden samen met mama en papa eens komen piepen in hun klas. Maar niet getreurd… Wie gisteren niet de kans kreeg om langs te komen, kan via deze weg toch al eens een bezoekje brengen aan onze school!! Geniet van de rondleiding en tot volgende week! Heidestraat: Hoogstraat: