Inschrijven schooljaar 2021-2022

Inschrijven schooljaar 2021-2022

Het is bijna zover!

Vanaf maandag 1 maart om 08u00 kan er op ZAVO Basisschool ingeschreven worden voor het schooljaar 2021-2022. HIER vinden jullie alvast een overzicht van de beschikbare plaatsen voor volgend schooljaar.

Het inschrijven zelf, dat gaat deze keer een beetje anders dan anders gaan, dus let goed op!

Aangezien we geen wachtrijen aan de scholen meer mogen laten ontstaan zullen de inschrijvingen ONLINE gebeuren. Maar geen nood, we maken het heel eenvoudig om te doen.

Kinderen van leerkrachten of kinderen die reeds broers of zussen bij ons op school hebben, kunnen al van in januari gewoon op school inschrijven zoals altijd. Maar wil je dus een leerling inschrijven die niet binnen deze rubrieken valt? Dan kan je vanaf 1 maart 2021 om 8u het online inschrijvingsformulier invullen. Je krijgt dan onmiddellijk een mailtje terug voor goede ontvangst van je bericht MAAR de inschrijving is pas officieel zodra je van ons een bewijs van inschrijving hebt ontvangen.

U zal zich ook akkoord moeten verklaren met het schoolreglement en het pedagogisch opvoedingsproject van de school. De infobrochure met deze info staat op de website van de school : www.zavobasis.be. Indien U zich niet akkoord verklaart, dan is de inschrijving niet afgerond. U neemt dit best al even door zodat U die dag uw akkoord kan bevestigen.

En wat is er ook nog zeker belangrijk?
Om in te schrijven hebben we het rijksregisternummer van het kind nodig. Dit vindt U op de keerzijde van de elektronische identiteitskaart of op de ISI+kaart. Dit nummer begint met het geboortejaar, de geboortemaand en de geboortedag, gevolgd door 5 cijfers.

Dus: vanaf 1 maart om 8u zeker de website klaar houden!

Tot dan!